Η εταιρεία Υπηρεσίες Εφαρμογές Προσφορές Επικοινωνία
 
    
 
   


Η εταιρεία Digital Wave δραστηριοποιείται στο χώρο των ψηφιακών εκτυπώσεων και της διαφημιστικής προβολής εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Με υπευθυνότητα και συνέπεια προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες του επαγγελματικού ή προσωπικού σας χώρου.

Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό, την παραγωγή και την εφαρμογή κάθε προωθητικής ενέργειας, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε οικονομικές τιμές.

Στόχος μας ένα ολοκληρωμένο και καλαίσθητο αποτέλεσμα με γνώμονα την ποιότητα, την σωστή εφαρμογή και την άμεση παράδοση για ένα εξαιρετικό τελικό προϊόν και που θα ικανοποιήσει τους πιο απαιτητικούς και θα σφραγίσει μια μακροχρόνια και πετυχημένη συνεργασία.Η εταιρεία Digital Wave δραστηριοποιείται στο χώρο των ψηφιακών εκτυπώσεων και της διαφημιστικής προβολής εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.
Digital Wave, Ψηφιακές εκτυπώσεις, Επιγραφές, Ταπετσαρίες, Αυτοκόλλητα, Αυτοκόλλητα αυτοκινήτου, Κάλυψη οχημάτων, Banner, Εκθεσιακά stand, Rollup, X-Banner, Κ-fix, Sticker, Αφίσες, Μουσαμάς, Θεσσαλονίκη
Digital Wave - Ψηφιακές εκτυπώσεις
Αγίου Δημητρίου 38 Θεσσαλονίκη - Τ.Κ. 54630 - Τηλέφωνο: 2310 502 286
All Rights Reserved | Copyright 2013 | Developed by: